Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKORONA UŠTEDA Ove godine nema famoznog prosinca u Gospiću, je li medijski balavac tužan ?

01.12.2020 14:13:20
Korona je ove godine spriječila održavanje famozne blagdanske manifestacije u Gospiću "Prosinac u Gospiću". 

Sada je sigurno da će štedljiva gradska Vlast uštedjeti na koroni, jer osim drugih troškova neće iz proračuna trebati izdvojiti velike novce za famozni marketing manifestacije koji su prošle godine u tajnosti platili čak 53 tisuće kuna. Naime, Grad Gospić preko Turističke zajednice grada Gospića prošle je godine marketing - medijsku promociju manifestacije Prosinac u Gospiću platio čak ukupno 53 tisuće kuna. Manifestacija se pretvorila u skandal i tešku kompromitaciju " transparentne " gradske vlasti koja je skrivala financiranje, a sve je otkrila Maja Strilić direktorica Turističke zajednice Gospić preko koje je po nalogu nekoga iz grada Gospića uplatila tvrtki Prilike Like, vlasnika medijskog balavca iz Zagreba Ante Fumića  blagdansku "čestitku".

www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju