Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjSPRDANJE Lička metropola ispričava se građanima zato što nisu uspjeli očistiti kamilicu snijeg

05.12.2020 20:53:46

Prvi  mali  snijeg  koji  je  pao  prije  kalendarskog  početka  zime  donio  je  glavobolje  gradskoj  vlasti  u  Gospiću  koja  se  ispričala  građanima. Zbog poteškoća u radu zimske službe jučer i danas održani su sastanci sa svim izvršiteljima usluga čišćenja snijega na području Grada Gospića, a to su Lika ceste d.o.o.LUG obrt za građevinske radove i ASIĆ obrt za prijevoz, proizvodnju i trgovinu.Svjesni problema koji su nastali kod čišćenja snijega u određenim dijelovima grada posljednja dva dana, ovim putem ističemo kako je zbog kvara na mehanizaciji izvršitelja usluge čišćenja došlo do određenih poteškoća u održavanju prohodnosti gradskih prometnica.Također su uočene i određene nepravilnosti tijekom same izvedbe radova te je na sastancima dogovoreno da će se nepravilnosti tijekom idućih intervencija ispraviti kako bi prometnice na vrijeme bile prohodne.

U ime Grada Gospića ali i u ime svih na sastanku nazočnih predstavnika izvršitelja usluga čišćenja snijega ispričavamo se građanima koji su u određenom trenutku imali poteškoća zbog navedenih propusta,  priopćila  je  gradska  Vlast  u  Gospiću  koja  je  posljednjih  dana  izložena  sprdačini  građana  kada  se  radilo  o  čišćenju  snijega  koji  je  ispao  obični  cirkus. 


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju