Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjJe li Grad Gospića trebao se savjetovati sa medijskim balavcom kako se čisti snijeg ?

05.12.2020 21:25:33
Nakon što grad Gospić nije uspio unatoč "postrojavanju" očistiti prvi "kamilica" snijeg mnogi se pitaju kako je centar ličke metropole dozvolio da čišćenje snijega bude dječja igračka. Grad Gospić je proljetos na dana varalica sklopio sa medijskim balavcom iz Zagreba skupi Ugovor,  ne o čišćenju snijega, nego marketingu grada, pa mnogi misle da je grad za te novce trebao organizirati radionicu sa temom "kako grad očistiti od snijega", no to se nije dogodilo već je prvi mali snijeg napravio cirkus.Ta radionica je trebala imati i praktični dio gdje bi sam gradonačelnik Gospića sa iskustvom trebao koncesionarima praktično pokazati kako se čisti snijeg kada okuje gospićke dolove i brijeg.Zima je tek počela i stigne se još napraviti radionica borbe Gospića protiv snijega.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju