Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNISU VREMENA Županija neće pružiti ruku spasa Novalji

22.09.2020 09:54:51
Čini se da nema ništa o pružanju ruke spasa Ličko senjske županije gradu Novalji koji je u financijskoj banani. Ostati će to tek puste želje i dobre namjere pomoći. Iako je Ličko senjska županija financijski stabilna, likvidna, grad Novalja ne može očekivati financijsku pomoć što će se sigurno razočarati čelnike Novalje koji su očekivali ruku pomoći od krovne institucije u teška vremena za grad koji je prošli tjedan bio prisiljen podignuti prema neslužbenim informacijama čak 5,2 milijuna kuna kratkoročne financijske pozajmice kako bi se pokušala prebroditi financijska kriza. 

NISU  VREMENA  

Mnogi smatraju da bi ličko senjskoj županiji koja je financijski stabilna bilo riskantno ići u financijsku pomoć županiji, jer nisu za to ni malo dobra vremena, odgođena je Jesen u Lici, a ako bi županija išla pomoći Novalji, javili bi se i drugi i pitali, daj meni. Zato je vrlo razborito da Ličko senjska županija nije odlučila financijski pomoći gradu Novalji, a sve do jučer bila je stvorena slika da bi prije grad Novalja financijski pomogao ličko senjskoj županiji čiji će se financijski saldo do detalja znati na proljeće iduće godine kada se očekuje smjena vlasti, baš kao i u Novalji.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com