Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjŠutić imenovan za direktora kampanje Kolinde i tajnika HDZ-a LSŽ

07.10.2019 06:48:10
Branislav Šutić, predsjednik HDZ-a Otočac i uz Senj najače HDZ-ove organizacije u Ličko senjskoj županiji imenovan je za direktora kampanje HDZ-eve kandidatkinje za predsjednika RH Kolinde Grabar Kitarović, za ličko senjsku županiju. Šutić je ujedno imenovan i za novog tajnika HDZ-a ličko senjske županije, a promociju je doživio na subotnjem sastanku HDZ-ovaca u Gospiću sa predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem i ministrima, te novim tajnikom HDZ-a Antom  Sanaderom. Pred Šutićem je zahtjevna i vrlo izazovna organizacija kampanje za predsjedničke izbore čija  će se  uspješnost  mjeriti  izbornim  rezultatom.

Foto: Šutić  u  pratnji  Plenkovića  

www.slobodnalika.com

Komentari
  • 08.11.2019. 18:34
    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju