Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMilinovićevo kajlanje Plenkovića

05.11.2019 19:54:20
Eksluzivna slika koju portal ima sa braniteljskim udrugama u Gospiću sa jučerašnjeg druženja kandidata za predsjednika RH Miroslavom Škorom govori o vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo prljavim političkim igrama aktualnog župana Darka Milinovića, koji je otkrio da sjedi na dvije stolice, one Kolinde i Škore. Upućeniji tvrde da je Milinović jučer sa dijelom braniteljskih udruga koje financira i time kontrolira koji su se u tajnosti sastali sa Škorom počeo dvostruke igre, jer poznato je da Milinović "podržava" i Kolindu, pa politički gubernator Like igra dvostruke, trostruke vrlo prljave političke igre sa dva cilja mogućeg povratka u HDZ i političke zaštite funkcije predsjednika RH. Upućeniji tvrde da Milinović vodi prozirnu kampanju, što gore to bolje !, a jučerašnje sastančenje Škore sa Šebaljom i Dadinim plaćenicima otvorilo je oči Kolinde stožeru koji je shvatio i novo kajlanje Plenkovića, iako u Lici nisu više ljudi kao ovce, što su pokazali posljednji lokalni izbori.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • 08.11.2019. 19:11
    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju