Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjSUDBINA Medijski namazanko završava na ulici

12.12.2019 19:24:42
Marin Smolčić Smoki, mogao bi biti prvi novinar u Gospiću koji će završiti na ulici, tu nisu isključeni slobodni novinari koju su korak do ulice jer su usudili pisati o kriminalu poslijeratnih političkih profitera. Medijski  namazanko, medijski Kralj spletki koji je legendarni Radio Gospić  odveo  u Stečaj tvrde zaposlenici sa propalog radija na uštrb odrađivanja prljavih medijskih poslova dužih od 20 godina je nagrađen gradskim stanom u elitnom gradskom naselju Gospića - Brioni gdje i danas stanuje najveći lički  medijski  namazankom  odakle  tokari  medijske  uredke,  od  Oglasnih  ploča  do  Novog  lista .  Smolčić do sada nije javno govorio kako se dočepao vrijedne gradske imovine  u  elitnom  dijelu  Gospića  i pod kojim uvjetima, iako je imao još u vrijeme Teslin  grada stan u Ličkom Osiku na području grada.

www.slobodnalika,  sve  otkriva 

www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Neočekivana greška ! 2020-09-24 07:23:08

warning : Unknown: open(/tmp/sess_hte3vbhub7h054pp764nvhm515, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)

Unknown, line: 0