Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNa Plitvičkim jezerima traje tjedan odmora vrijedan

20.10.2020 08:58:50

Sunčano i toplo vrijeme proteklog vikenda doprinijeli su uspješnom početku dugo najavljivane akcije „Tjedan odmora vrijedan“ u koju se uključio i Nacionalni park Plitvička jezera. Budući da u listopadu slavimo i 41. rođendan upisa na UNESCO-vu Listu svjetske baštine, ovo je idealna prilika proslaviti rođendan s posjetiteljima kojima smo omogućili povoljnije cijene ulaznica i jesenski doživljaj Parka.

Posjetitelji su, kako bi osigurali svoje ulaznice na vrijeme, iste kupili online, a na terenu su svi držali socijalnu distancu i nosili maske. Zbog epidemioloških razloga broj ulaznica smo limitirali te smo u prva tri dana akcije imali nešto više od 12.000 prodanih ulaznica. Posjetitelji su također iskoristili pogodnosti promotivnih cijena menija u našim restoranima Korana, Jezero i Poljana te uživali u gastro delicijama nacionalnog restorana Lička kuća stoga s ponosom možemo reći da je početak ove akcije ispunio sva naša očekivanja.

A koliko su naši posjetitelji uživali u čarima Parka govore i recenzije koje su nam ostavili na Google-u i TripAdvisoru:

· „Očima vidiš ljepotu, kroz osjetila primaš miris čiste prirode, a cijelim tijelom doživiš relaksaciju i puniš baterije sretnim mislima.“ S. Huzjak

· „Jedinstveno mjesto na svijetu!“ V. Posavec

· „Mjesto koje morate staviti na spisak za posjetit u svom životu.“ D. Knok

Akcija „Tjedan odmora vrijedan“ traje do nedjelje, 25.10.2020., a prema broju prodanih ulaznica za ovaj tjedan, posebno za nadolazeći vikend, očekujemo velik broj posjetitelja stoga pozivamo sve koji su zainteresirani za posjet, a još nisu kupili svoje ulaznice online, da to učine što prije, posjete nas, uživaju u prirodi, svježem zraku i ljepotama Nacionalnog parka Plitvička jezera.


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju