Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjGospić bogatiji za novu stranku Domovinski pokret Miroslava Škore

27.10.2020 06:09:05


         Sinoć je u Gospiću osnovan četvrti ogranak Domovinskog  pokreta u Ličko senjskoj županiji. Uz poštivanje epidemioloških mjera okupilo se skoro 30 članova stranke koji su izabrali svoje vodstvo.

        Za predsjednicu ogranka izabrana je Vinka Orešković , za dopredsjednike Darko Šop i Božo Grgurić, a za rizničarku Maja Župan. Za tajnika ogranka izabran je Đani Findrik.

       Svoj prvi govor održala je novoizabrana predsjednica te pozvala sve članove na aktivan rad za dobrobit Gospića i Ličko senjske županije.

Okupljenima se obratio i prof dr Milan Vrkljan, rođeni Gospićanin, predsjednik Kluba zastupnika Domovinskog pokreta Miroslava Škore u Hrvatskom Saboru.

Sastanku je nazočio i Dario Žepina, glavni organizacijski tajnik stranke.

      Domovinski pokret Miroslava Škore kao najmlađa stranka u Hrvatskoj svaki dan širi svoje članstvo i osniva  ogranke diljem zemlje.  Gospić će biti upisan kao 86. ogranak Domovinskog pokreta  Miroslava Škore.


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju