Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjŠutić imenovan za direktora kampanje Kolinde i tajnika HDZ-a LSŽ

07.10.2019 06:48:10
Branislav Šutić, predsjednik HDZ-a Otočac i uz Senj najače HDZ-ove organizacije u Ličko senjskoj županiji imenovan je za direktora kampanje HDZ-eve kandidatkinje za predsjednika RH Kolinde Grabar Kitarović, za ličko senjsku županiju. Šutić je ujedno imenovan i za novog tajnika HDZ-a ličko senjske županije, a promociju je doživio na subotnjem sastanku HDZ-ovaca u Gospiću sa predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem i ministrima, te novim tajnikom HDZ-a Antom  Sanaderom. Pred Šutićem je zahtjevna i vrlo izazovna organizacija kampanje za predsjedničke izbore čija  će se  uspješnost  mjeriti  izbornim  rezultatom.

Foto: Šutić  u  pratnji  Plenkovića  

www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari
  • 08.11.2019. 18:34
    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)
  • Pogledaj sve komentare...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju