Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjProsinac u Gospiću, nešto najljepše za blagdane

11.12.2019 19:31:31

   Još prošli petak uz dolazak Svetog Nikole započela je manifestacija "Prosinac u Gospiću" koju organizira Grad Gospić sa svojim ustanovama i nešto je najljepše što glavni lički grad svaki dan poklanja za blagdane. Blagdanska atmosfera se zahuktava, Trg Stjepana Radića pun je djece i posjetitelja, jer Prosinac u Gospiću po organizaciji zaslužuje da ga ljudi u blagdanima vide i dožive. Radionice Bake Mraz, izrada ukrasa, anđela i drugi sadržaji za djecu okupljaju najmlađe. Najviše djece ima oko gradskog klizališta. Blagdanski ugođaj, tijekom čitavog prosinca Gospić će posjetiti mnogi izvođači, pa tako uz mnoge i naša najpoznatija pripovjedačica Jasna Held i bend koji svira hitove poznatih Beatlesa. 20.12. u Gospić na blagdansku čaroliju će doći Djed Božićnjak, a na Badnjak će na trgu biti veselo uz tamburaše "Velebit".

Gospić nikad nije imao bogatiji blagdanski program, a cijeli program pogledajte na stranicama Grada Gospića i na stranicama Radio Gospića čiji su djelatnici izradili aplikaciju Adventski kalendar pomoću koje iz dana u dan možete pratiti sva bogata događanja.

Donosimo  vam  slikama  tek  dijelove  prosinca  u  Gospiću. 

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju