Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMilinović se ne vraća u HDZ, a Kostelac je podržavao Milanovića

07.01.2020 18:48:28
               Nema kraja političkim pričama iz  Like. Portal  Slobodna lika nedavno je pisao da se Darko Milinović, sprema na  veliki  povratak u HDZ i da je  Gradonačelnik Otočca Stjepan  Kostelac  podržao  Kolindu  Grabar  Kitarović na predsjedničkim izborima. Ti tekstovi izazvali su dosta  reakcija. Prema tvrdnjama HDZ-ovaca Milinović nema nikakve šanse da se vratiti u HDZ, već su to  samo  njegove  želje. On je na svoju ruku podržao  Kolindu, to nema veze sa HDZ-om, on nije član, to mora javnost znati, rekao nam je jedan utjecajni HDZ-ovac koji smatra da se Milinoviću nepotrebno dižu krila da se vraća u HDZ. On  tu propagandu širi još od Jeseni u Lici kada se u Gospiću dočepao Plenkovića, tvrdi izvor koji dodaje da vrh HDZ-a u Zagrebu ne želi da čuje da se Milinović vratiti u HDZ. Portal Slobodna lika je pisao da je Stjepan Kostelac podržao Kolindu Grabar Kitarović, no istina je sasvim drugačija. Kostelac je podržao Zorana Milanovića na izborima, i tako se svrstao na stranu pobjednika. Iz Otočca stižu informacije da je podršku Milanoviću  Kostelac dao preko  Facebooka  prije  izbora. 
www.slobodnalika.com

Komentari
  • 09.05.2020. 20:51
    Otočki Kostolomac i Gospićki kauboj!Lipi par jarana.
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Neočekivana greška ! 2020-09-24 06:19:12

warning : Unknown: open(/tmp/sess_sa8vcl9k23nlfjb97ivkbke3h7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)

Unknown, line: 0