Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjSTRAH ILI PANIKA Neće biti sučeljavanja : Kolakušića se prepali Kolinda, Milanović i Škoro

06.12.2019 16:37:07
    Koliko čujemo da neće biti sučeljavanja predsjedničkih kandidata. Miševi se boje suočiti s lavom. Pobjegli u mišje rupe! Miš Škoro zna da će ga MisLAV nokautirati u prvoj rundi. Miš Škoro je primao lovu na ruke za koncerte kad je pjevao HDZ-u. Nije baš toliki domoljub da puni proračun na kampanjama. Dok je Slavonija krvarila u ratu preko oceana je pjevao "Ne dirajte mi ravnicu". Kad se vratio u Hrvatsku dopustio je da mu diraju ravnicu njegovi Hadezeovci uništavajući tvornice i seljake. Šutio je u Saboru kao zaliven kao što to priliči jednom malom mišu kad se donosilo zakone koji mu diraju ravnicu. Miš Škoro je šutio kad je haračio i još uvijek harači Ovršni zakon i kad blokirani dižu ruke ne se i bježe iz Hrvatske. Šutio je i kad je Milanovićeva vlada donijela Zakon o predstečajnoj nagodbi kojim je iz džepova hrvatskih građana izvučeno milijarde kuna. Miš Škoro nije digao glas niti kad je njegov HDZ Rusima prepustio bar trećinu Slavonije zbog državnih jamstava koje je dao Agrokoru. Kao što to prilliči miševima vukao je u svoju mišju rupu iz proračuna što god su mu njegovi hadezeovci omogućili. Čak i ove godine je njegova firma, u kojoj je suvlasnik, iz ministarstva bivše ministrice Žalac izvukao nekoliko milijuna kuna. A gdje je nestalo 5 milijuna kuna koje je njegova zaklada "Milo moje" prikupila za obnovu dječjeg odjela kirurgije u Osijeku 2009? Odjel je i nakon 10 godina neobnovljen.
Mišica Kolinda se također osjeća bolje u mišjoj rupi. Čime bi inače mogla impresionirati birače u sučaljavanju s LAVom? Svojom liposukcijom, frizurama i haljinama, pečenjem kolača ili stajanjem pred Bijelom kućom? To su joj najveći uspjesi njenog petogodišnjeg mandata uz pjevanje Milanu Bandiću, grljenje znojnih nogometaša u svlačionicama i uz kontradiktorne stavove na temelju kojih je čak i miš Milanović zaključio da je predsjednica osoba bez karaktera.
Miš Milanović si je nalijepio etiketu "PREDSJEDNIK S KARAKTEROM" što je NORMALNO smiješno. Ako imaš karaktera onda nema potrebe da si lijepiš etikete po sebi da bi to ljudi znali. To je kao da na auto nalijepis da je auto, na kuću da je kuća, na miša da je miš.... jer birače tretiraš glupanima koji sami ne vide svojim očima što je što i tko je kakav. Miš Milanović računa da su birači tako kratkog pamćenja da su zaboravili da je on imao 4 godine mandat da napravi promjenu smijera: da lopove strpa u zatvore, da spasi INU, da promijeni Ovršni zakon, ali on ga je još pogoršao zahvaljujući njegovom ministru Orsatu Miljaniću pa je broj blokiranih podivljao. Miš Milanović bi se u sučeljavanju s LAV-om totalno pogubio kad bi mu LAV spomenuo Zakon o predstečajnoj nagodbi kojeg je donijela Milanovićeva vlada i pomoću kojeg je iz džepova građana izvučeno milijarde kuna da bi zbog jamstava Agrokoru bar trećina Slavonije i Baranja pripala Rusima.
Ostalim kandidatima nema potrebe posvećivati pažnu jer su ionako na sumnjiv način skupili potpise i jedino služe za razbijanje protestnih glasova što ide u korist mišu Kolindi i mišu Milanoviću.
Sad su na potezu građani. Mislav im nudi zaštitu njihove imovine i domovine. Poziva ih da prihvate ponudu da na referendumu smanje broj zastupnika za 100, da ukinu županije i smanje državni aparat, da se ispita porijeklo imovine i oduzme nezakonito stečeno, da se za one koji bi tim reformama ostali bez posla otvore proizvodna radna mjesta uz pomoć EU fondova... Na taj način bi se minimalna plaća mogla povećati bar na 10,000 kn, a prosječna na oko 25,000 kn pa bi predsjednik imao bez problema 70,000 kn. Zbog rasta proizvodnje umirovljenici bi mogli imati bar duplo veće mirovine. HOĆE LI IZABRATI LAVA ILI ĆE IDALJE DOPUŠTATI DA HRVATSKOM VLADAJU MIŠEVI KOJI VUKU SAMO U SVOJU RUPU?,  jedan  je  od  brojnih  komentara  na  društvenim  mrežama. 
www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju