Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNačelnica Gračaca priznala da je uzela mito

01.06.2020 07:24:04

Akcija PNUSKOK-a, u kojoj su uhićeni predsjednik Uprave Hrvatskih šuma Krunoslav Jakupčić, državna tajnica Ministarstva uprave i bivša gradonačelnica Knina Josipa Rimac, zahvatila je i dio Zadarske županije.

– Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta započeo je u petak rano ujutro na području Zagreba, Splita, Knina i Gračaca s realizacijom višemjesečnog kriminalističkog istraživanja, priopćila je javnosti i medijima glasnogovornica MUP-a Marina Mandić.

Među uhićenima je i 37-godišnja načelnica Općine Gračac Nataša Turbić. Ona se, između ostaloga, na zahtjev ŽO HDZ-a Zadarske županije i Božidara Kalmete osobno nalazi na listi kandidata koju je zadarski HDZ prošlog tjedna uputio vrhu stranke u Zagrebu.

Kako ekskluzivno doznaje portal ZADAR News , načelnica Gračaca priznala je uzimanje mita. Nataša Turbić je na ispitivanju kazala kako mito nije tražila, ali ga je uzela nakon što joj je ponuđeno.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju