Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjPOHVALNO Grad Gospić osigurao stan za liječnicu, specijalisticu palijativne skrbi

28.11.2019 11:09:03


Dom zdravlja Gospić osnovao je Palijativni mobilni tim. Poštujući smjernice Nacionalnog programa razvoja palijativne skrbi u Republici Hrvatskoj zaposlena je doktorica medicine, specijalistica palijativne skrbi, dr. med. Sanja Reić iz Splita. Preduvjet za sklapanje ugovora o radu, odnosno zaposlenje doktorice, bilo je rješavanje njezinog stambenog pitanja.

Grad Gospić je, u suradnji sa Središnjim državnim uredom za obnovu i stambeno zbrinjavanje i Uredom državne uprave u LSŽ, riješio stambenu problematiku doktorice u naselju Lički Osik.

Palijativna skrb podrazumijeva potpunu brigu za bolesnike oboljele od kronične, neizlječive bolesti kada su preventivne i kurativne metode liječenja iscrpljene, te je bolesnicima vrlo važna kvalitetna skrb, ali isto tako ona je od velike važnosti za članove bolesnikove obitelji.

Grad Gospić zahvaljuje se svim sudionicima u procesu, a poglavito državnom tajniku Nikoli Mažaru, načelniku Sektora Petru Mrkonjiću, voditeljici ispostave Gospić Ankici Jovanović i predstojniku Ureda državne uprave u Ličko-senjskoj županiji  Darku Baniću.


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Neočekivana greška ! 2020-09-24 07:06:49

warning : Unknown: open(/tmp/sess_2f897tf7os74pf9lmobgvs7hj6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)

Unknown, line: 0