Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjVažno :Ministarstvo poljoprivrede otvorilo internet stranicu, pitajte što vas zanima

25.03.2020 12:00:35Imate li kakvo pitanje za Ministarstvo poljoprivrede, odsad to možete učiniti putem internet stranice. Naime, kako su objavili, u ovim izvanrednim okolnostima s ciljem smanjenja posljedica širenja COVID -19 virusa, otvaraju stranicu za sve poljoprivrednike i sva pitanja odnosno omogućava jednostavan kanal komunikacije.

"Svi problemi s kojima se poljoprivrednici susreću u ovim okolnostima, prijedlozi za poboljšanje komunikacije, suradnje, izvanrednih alokacija i mjera, proizvodnje i plasmana proizvoda mogu se uputiti na djelatnike Ministarstva poljoprivrede koji stoje na raspolaganju putem nove internet stranice te putem kontakt brojeva stručnih službi po županijama", navode.Ličko-senjska županija053/560-775091/4882-795nada.murgic@mps.hr


Podsjećamo, ministrica Marija Vučković predstavila je jučer mjere pomoći poljoprivrednom sektoru iz prvog seta Vladinih mjera za pomoć gospodarstvu zbog utjecaja epidemije koronavirusa, najavivši da se radi i na dodatnim mjerama.

"Prva mjera koju smo predložili i za koju smo već podnijeli zahtjev Europskoj komisiji, osiguranje je fleksibilnosti između stupova zajedničke poljoprivredne politike. Tražimo da nam se omoguće dodatna sredstva u treći stup, odnosno u osiguranje dovoljnog dohotka poljoprivrednicima. Planirani iznos u odnosu na moguću fleksibilnost u ovom trenutku je minimalno 120 milijuna kuna ukoliko EK, uz potporu i drugih zemalja, to podrži".


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju