Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjReagiranje župana Darka Milinovića

03.04.2020 17:43:30

REPUBLIKA HRVATSKA

LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Ž U P A N

Sukladno Zakonu o medijima molimo da objavite ispravak netočnih navoda koji ste objavili 1. travnja 2020. godine na portalu Slobodna Lika pod tekstom „Zajedno muljaju“.

U tekstu ste objavili da je „mnoge iznenadilo da usred velike krize gdje se radi o zdravlju i životu ljudi upuštaju se u zajedničku očito dogovorenu muljažu kako bi se javnosti prikrilo stvarno stanje“. Istina je da Stožer civilne zaštite Ličko-senjske županije zajedno sa epidemiologom i policijom obavještava javnost o svim relevantnim događajima vezano za epidemiju „COVID-19“ te je gruba neistina da se bilo što prikriva od javnosti. Također je neistina kako navodite da smo ja i Gradonačelnik Grada Novalje gospodin Ante Dabo prikrili da je među dvije zaražene osobe iz Novalje jedna bila načelnik Stožera civilne zaštite Grada Novalje, napominjem da je i o tome Stožer civilne zaštite Ličko-senjske županije u suradnji s epidemiolozima i policijom objavio da su zaražene dvije osobe „ COVIDOM-19“ iz Novalje, a sukladno o zakonu o zaštiti podataka nismo smjeli objaviti njihova imena.

Ž U P A N

mr. Darko Milinović, dr.med.www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju