Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjUdbina u vrijeme korone ima lokalne " heroje " !

16.04.2020 21:13:54
Udbina, malo mjesto koje se već 30 godina hrva sa nevoljama, postala je nažalost poznata i o široj epidemiji koronavirusa. Dok bolesni traže put ozdravljenja, život mora ići pa je posljednjih dana dosta posla spalo na djelatnike općinskog Doma za pomoć u kući gdje uz voditelja Branka Gaića još četiri vrijedne žene brine o svima onima kojima je pomoć u svima oblicima potrebna. Takvih je više od 60 , a tim svaki dani "operira" na površini od čak 683 kilometra ne pitajući  za vrijeme.U sumorno vrijeme u Udbini to su ljudi zlata vrijedni. Potvrdili su to nam mnogi, pa i oni koji su u samoizolaciji. Njihov trud, briga i žrtva ne mogu se platiti, ali je vrednije briga za ljude u teška vremena.Pošto je Udbina u karanteni, biti će prilike i pokazati kako izgledaju mali "heroji" Udbine kojima je od naslikavanja prioritet pomoć ljudima.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

MERAK KRAJINE stiže u Vrhovine

01.07.2020 09:04:32

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57