Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMilinović straši tiskovnom i tako vrši pritisak da se "visibaba" proračun usvoji i politički preživi

29.05.2019 17:20:06

Darko  Milinović, župan na odlasku danas je zaprijetio "napaćenoj Lici " tiskovnom konferencijom u petak , na kojoj kako piše Hina "biti puno oštriji i otvoreniji nego danas".

“No, zvao me je sinoć gospodin Kustić i rekao da ima zdravstvenih problema. Mislim da je iskreno, možda se sve riješi za koji dan, ali – ako su za rušenje proračuna – neka ga ruše, to je poštenije prema narodu i stvarno napaćenoj Lici, pa neka idu novi izbori”, rekao je Milinović.

Milinović, tako ne pomišlja dati ostavku na mjesto župana i riješiti glavni politički problem kako sam priznaje napaćene Like,već je izabrao taktiku pritiska na vijećenike kako bi pošto poto na silu bio usvojen Proračun, što je manje važno, već se izglasavanjem proračuna dogodio scenarij Milinovićeva političkog preživljavanja, ostanka na funkciji župana. Gospićem se proširile informacije da se Milinović bacio u kupovinu županijskih vijećnika, jer jedino mu je to ostalo da ostane Župan i produži agoniju "napaćene" ličko senjske  županije.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju