Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMilinović straši da će na izborima pobijediti, on će biti najveći gubitnik

05.07.2019 11:59:08
Darko Milinović, krenuo je kampanju i svome stilu. Baca spinove bez pokrića da će on na izborima za župana pobijediti. Prava je istina da ako se uopće kandidira Milinović će doživjeti veliki fijasko. Izbori 10.ožujka su put do poraza napravili, kada je Milinović dobio u cijeloj županiji 4000 glasova, i kada je na izbore išao sa funkcijom župana, sa županijskom infrastrukturom, koji na izborima u jesen neće imati. Županija neće više biti Štab Milinovića, neće imati županijski park na raspolaganju, ljude, pa Milinovićeve najave da će pobijediti ničim nisu utemeljene. 

STOŽER   U  VILI  SA  BAZENOM  

To je jeftino i prozirno strašenje, a na čiji mamac su pali i u vrhu HDZ-a u Zagrebu. Milinović ako uopće se kandidira, morati će po prvi puta u svojoj vili   sa  bazenom  oformiti  Stožer, morati će trošiti svoje novce, svoje gorivo, a Milinović je do sada sve pobjede nizao, jer je imao  iza  sebe  stranačku i društvenu logistiku koju prvi puta neće imati. Spinovi o pobjedi su ustvari pucanje pištoljom na vodu i pokušaj stvaranja klime pobjednika, a iza svega se krije veliki strah od poraza. 10.srpnja, točnije za pet dana Milinović će biti zadnji put župan i nikada više. Lički  Ronaldo  ide  na  klupu. 

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju