Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjZašto je Milan Kolić smjenjen ?, zato jer je potrošen !

19.01.2020 19:29:56
Vijest da Milan Kolić više nije Direktor cestarske koke Lika cesta i da je smjenjen podjelilo  je  javnost. Kolić nije izdržao  biti  direktor  niti godinu dana, da bi dobio "bucu u guzicu", jer tako u Gospić završavaju svi oni koje nakaradna politika  potroši.Pravila su posebna, jer ne mora značiti da na početku budeš pametan, lijep, zgodan a da završiš kao probušena  lopta. To je na svojoj koži osjetio bivši gradonačelnik Gospića i bivši župan Milan Kolić koji je prije skoro godinu dana najavljen kao spasitelj Lika cesta, neupitne stručnosti  i znanja, da bi niti godinu dana kasnije smjenjen.

PROBUŠENA  LOPTA  

 Kolić je davno prije sam sebi dozvolio da bude probušena lopta i nečija igračka. Sve je počelo još 2017.godine kada je Kolić bio predstavljen kao kandidat za župana ličko senjske županije, da bi se preko noći razbolio jer mu je rečeno da više nije kandidat. Priča sa  Lika cestama je ponovilo napucavanje  Kolića koji je  u  fazi života kada mu treba najviše  pomoći, stavljen je na led, to se prošle godine događalo i bivšem gradonačelniku Gospića  Petru  Krmpotiću, koji je nakon što je smjenjen sa mjesta tajnika ličko senjske županije otišao, bolje rečeno pobjegao  u  Irsku. Kolić  je stariji   i  neće "preko grane" već će ostati u gradu u kojemu je ne tako davno bio faca, a nakaradnom politikom postao nitko i  ništa. Postavlja se pitanje tko je slijedeći.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju