Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjVažno :Ministarstvo poljoprivrede otvorilo internet stranicu, pitajte što vas zanima

25.03.2020 12:00:35Imate li kakvo pitanje za Ministarstvo poljoprivrede, odsad to možete učiniti putem internet stranice. Naime, kako su objavili, u ovim izvanrednim okolnostima s ciljem smanjenja posljedica širenja COVID -19 virusa, otvaraju stranicu za sve poljoprivrednike i sva pitanja odnosno omogućava jednostavan kanal komunikacije.

"Svi problemi s kojima se poljoprivrednici susreću u ovim okolnostima, prijedlozi za poboljšanje komunikacije, suradnje, izvanrednih alokacija i mjera, proizvodnje i plasmana proizvoda mogu se uputiti na djelatnike Ministarstva poljoprivrede koji stoje na raspolaganju putem nove internet stranice te putem kontakt brojeva stručnih službi po županijama", navode.Ličko-senjska županija053/560-775091/4882-795nada.murgic@mps.hr


Podsjećamo, ministrica Marija Vučković predstavila je jučer mjere pomoći poljoprivrednom sektoru iz prvog seta Vladinih mjera za pomoć gospodarstvu zbog utjecaja epidemije koronavirusa, najavivši da se radi i na dodatnim mjerama.

"Prva mjera koju smo predložili i za koju smo već podnijeli zahtjev Europskoj komisiji, osiguranje je fleksibilnosti između stupova zajedničke poljoprivredne politike. Tražimo da nam se omoguće dodatna sredstva u treći stup, odnosno u osiguranje dovoljnog dohotka poljoprivrednicima. Planirani iznos u odnosu na moguću fleksibilnost u ovom trenutku je minimalno 120 milijuna kuna ukoliko EK, uz potporu i drugih zemalja, to podrži".


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju