Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjZbog muljaža sa Koronom u Novalji traže ostavku gradonačelnika Ante Dabe

31.03.2020 19:32:32
Nakon što se otkrilo da je dvoje građana Novalje pozitivno na koronavirus, građani su se uznemirili, a čini se da im se pokušavaju  sakriti točne informacije. Na  društvenim mrežama  traže ostavku gradonačelnika Novalje  Ante  Dabe, koji  je  danas  imao  potrebu  dva  puta  se  oglasiti, iako  je  ostala  tajna  i  prava  istina  oko  zaraženih  ljudi. VI IH PRVI NE POŠTUJETE! IZLAŽETE SVIH NAS! SRAM VAS BILO, OSTAVKA!, jedan je od komentara na službenoj Facebook stranici grada Novalje. Kakvo stigmatiziranje, treba reć istinu da se pronađu svi kontakti kih je imal od kad je došal u Novalju kako bi zaustavili daljnje širenje!!!! ,Lažu da je bil DOMA!,piše drugi. Frajer je bil uredno po Novalji. TO JE JEDINA ISTINA. BIL JE I NA BUTIGI, BIL JE I U ZGRADI GRADA! PRESTANITE LAGAT!!!!. ne pouzdam se u sreću. Mi svi mali ljudi odrađujemo sve što treba. I onda nam bahata vlast zakomplicira život. Odgovornosti mora bit, stoga ostavka i gradonačelnika i načelnika stožera CV. Mislim da Vam trenutno prioritet nebi treba bit opravdavanja već evidentiranje svih kontakata i odredivanje samoizolacije kako bi se sto vise smanjio ovaj očiti propust, kojeg je bojim se već jako teško kontrolirati. Ovo se kosi sa lažiman ke plasirate u novine i ovde, : GOVORITE DA JE SVE ODRADJENO KAKO TREBA A OVDE SPOMINJETE NJIHOV SITAN PROPUST!!!!
DA, GRADONAČELNIČE, MOGLI SMO PASAT LIŠO DA STE SHVATILI OVU UGROZU OZBILJNO!!!! MOGLI SMO SE ZAŠTITIT DA NAS NE L AŽETE O STVARNOM STANJU, MOREMO I DALJE SMANJIT RIZIK DA PRESTANETE LAGAT!!!. SLOBODNO MI ZOVITE POLICIJU NA VRATA SLOBODNO ME TUŽITE ZA KLEVETU, PRESTANITE LAGAT!!!. PREUZMITE OD, A di je bila od 16 do 19.3?., neki su od komentara građana.
www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju