Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjJe li Županija prevarila ličko senjske gradove i općine ?

01.06.2020 22:19:38
     U sjeni jučerašnjeg pada sa motora župana Ličko senjske županije Darka Milinovića na pisti u Grobniku, mnogo je značajnija vijest od hobija pojedinaca, poslijeratnih političkih profitera da se Ličko senjska uskratila obećanu financijsku pomoć   gradovima i općinama usred pandemije koronavirusa. Ličko senjski župan Darko Milinović tvrdio  je je da je županija spremno  dočekala gospodarsku krizu koju je prouzročila pandemija koronavirusa i najavio da će Ličko senjska županija sa 3,4 milijuna kuna financijski pomoći općine i gradove u županiji.


 Do danas nema pomoći. 

U Ličko senjskoj županiji ima osam općina i četiri grada pa ako se financijska darovnica županije bude ravnomjereno dijelila svatko bi trebao dobiti čak 283 tisuće kuna , što će biti prvi puta da ličko senjska županija izdašnije financijski pomaže općine i gradove koji jedva čekaju financijsku pomoć županije i nestrpljivo je čekaju. Nije poznato u što će jedinice utrošiti pomoć koju već duže vrijeme čekaju, hoće li je dočekati tek treba vidjeti.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju