Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMilana Kolića, direktora Lika cesta privela policija

19.09.2019 08:33:46
Zbog navodno obiteljskog nasilja, jučer   poslije  podne  je policija u Gospiću  po dojavi privela bivšeg gradonačelnika Gospića i župana ličko senjske županije, direktora Lika cesta Milana Kolića koji je  proveo noć u pritvoru i danas će biti priveden i ispitan  kod istražnog  sudca. Direktor Lika cesta posljednje vrijeme se rijetko pojavljivao  u  javnosti, a duže vrijeme nije dolazio na  posao. Javnosti je poznata njegova sklonost prema čašici, a mnoge je iznenadila vijest da je pritvoren zbog obiteljskog nasilja. Prema neslužbenim informacijama župan Darko Milinović, smijeniti će Kolića sa mjesta direktora Lika cesta i imenovati za v.d. direktora Ivana Kotvicu iz Otočca.Milan Kolić slovi kao jedna od većih žrtava nakaradne politike u  Gospiću u kojoj je Kolić u vrhu skoro  godina. Kolić je 90-godina bio konobar, pa  policajac, pa vojnik, a potom četiri mandata gradonačelnik Gospića i jedan mandat župan ličko senjske županije.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju