Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjGrabovača otvara vrata

07.05.2020 09:55:40

Pećinski park Grabovača otvara svoja vrata za posjetitelje 13.5.2020. Radno vrijeme parka u svibnju je od 9 do 17 sati od srijede do nedjelje. S obzirom na aktualnu situaciju, park će biti moguće posjetiti po promotivnim cijenama pa će tako cijena za odrasle iznosit 35 kuna, a za djecu 28 kuna.

Posjetitelji će moći posjetiti špilju Samograd, prošetati poučnim stazama, koristiti dječja igrališta, Panov labirint, uživati u pogledu s Vidikovca na Stari grad i crkvu Sv. Križa.

Sve posjetitelje željne aktivnog odmora čeka 240km biciklističkih staza na području Općine Perušić.Posjetitelje se poziva na pridržavanje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kao i korištenje zaštitnih rukavica i maski .

Ukoliko se želite maknuti od gužve i uživati u jedinstvenoj ljepoti „speleološkog muzeja na otvorenom“ posjetite Pećinski park!,  ističu  u  Grabovači. 


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju