Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjGlumca ličkih korijena je sram

20.05.2020 17:35:15

GLUMAC  ličkih  korijena  Siniša Ružić na Facebooku je podijelio svoje ogorčenje zbog stanja u zagrebačkom kazalištu Gavella.

"Kazalište Gavella, nedovršeno već više od 2,5 g., u kašnjenju radova od 1,5 g., dviju firmi koje su PROPALE (kako su uopće dobile posao?!), sada je i oštećeno (crvena i žuta) i na upravnoj zgradi u koju se ne smije ući, i na glavnoj koja ima pukotine za koje se ne zna kakve su opasnosti. Prvi službeni statičari su došli 32 dana nakon potresa, a precizan stručan uvid se čeka već sad još 27 (od 61) dana", započeo je.

Dodao je da su djelatnicima kazališta plaće ostale iste, no ukinuto im je financiranje.

"Ne igramo. Ne probamo. Ukinuto nam je financiranje programa. Plaće su ostale netaknute, očito jer su izbori. Sram me je pred građanima da primam plaću 9200 kn, a da ne radim ništa. Sram me je da primam toliko dok medicinari u ovo doba kad su radili čuda imaju smanjene plaće?! Sram me je zbog svih onih ljudi i poštenih građana i radnika koji pošteno svakodnevno rade svoj posao za malu plaću, zbog svih učitelja, profesora, policajaca, vatrogasaca, svih javnih i važnih službi koje odgovorno rade za crkavicu", napisao je.

"Zbog svih poduzetnika i privatnika koji moraju svaki mjesec izmisliti poslove i plaću za radnike, i za brojne obaveze i namete. I na kraju zbog brojnih krasnih, talentiranih i nezaposlenih kolega umjetnika. Zovite me da vam besplatno (za plaću koju neopravdano primam) radim sve što mislite da treba, poeziju, izvedbe učenicima, lektiru, pjevanje, sviranje, standup, viceve, sinkronizacije. A sad evo teče i rijeka Gavella...nitko ne brine za imovinu i novac građana. Voda prodire u brod. Tko je kriv? Hoće li konačno netko nešto poduzeti? P.S. Ne idem ni na kakve izbore, i nisam angažiran ni u jednoj stranci", dodao je.

Na parlamentarnim izborima 2016. godine Ružić je bio na listi Mosta za prvu izbornu jedinicu.


www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com