Postavke
kolačića

DOGAĐAJ LJETA 1.Sajam Poduzetništva Ličko senjske županije

U organizaciji Ličko-senjske županije, a pod pokroviteljstvom  Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja ove godine prvi put biti će održan Sajam poduzetništva Ličko-senjske županije. Sajam poduzetništva održati će se u utorak 05. srpnja 2022. godine u prostorijama Kulturno informativnog centra u Gospiću.

Sajam poduzetništva Ličko-senjske županije organizira se u suradnji s HAMAG-BICRO i Razvojnim centrom Ličko-senjske županije, a biti će mjesto poslovnih susreta i prilika poduzetnicima da se informiraju se o mogućnostima dobivanja bespovratnih potpora iz različitih izvora te o uslugama koje nude poduzetničke potporne institucije koje djeluju na području Ličko-senjske županije.

Sajam će omogućiti direktnu komunikaciju s predstavnicima ministarstava, HAMAG-BICRO-a, Hrvatske banke za obnovu i razvoj, Razvojnog centra Ličko-senjske županije, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac, Obrtničke komore Ličko-senjske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Gospić, Javne ustanove Razvojna agencija Ličko-senjske županije i Poduzetničkog centra Ragan d.o.o. Novalja.

Kroz primjere dobre prakse, poduzetnicima će se približiti dobre strane aktivnog poduzetništva, a upoznati će se i sa prednostima zelenog radnog mjesta, vaučerima za obrazovanje…

Pozivaju se svi poduzetnici, i oni koji to žele postati, da posjete sajam poduzetništva Ličko-senjske županije 05. srpnja 2022. godine u Kulturno-informativnom centru u Gospiću sa početkom u 9.30 sati.

 Svi oni koji nisu u mogućnosti posjetiti Sajam i iskoristiti mogućnost direknog kontakta s predstavnicima poduzetničkih potpornih institucija, radni dio programa moći će pratiti i putem ZOOM platforme prijavom na sljedeći link: https://licko-senjska.hr/lszprijava/ najkasnije do 04.07.2022. godine.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video