124.Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske

Tradicionalni Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, u organizaciji Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, redovito okuplja veliki broj sudionika, uključujući gotovo sve ključne aktere u hrvatskom zdravstvu, ali i šire, što ovaj Kongres, po nizu zdravstvenih dužnosnika, predstavnika lokalne/regionalne samouprave i ekspertnih sudionika, kao i po aktualnosti i važnosti tema, zasigurno čini jednim od najvažnijih zdravstvenih skupova u 2021. godini.

Teme ovogodišnjeg Kongresa bit će usmjerene na funkcioniranje i poslovanje zdravstvenih ustanova u vrijeme korona-krize, stanje zdravstvenog sustava i pogled u budućnost uz reforme u zdravstvu, aktualna pravna pitanja s naglaskom na problematiku isplata razlike plaće za prekovremeni rad i osnovicu za izračun plaća u javnim službama, iskustva pojedinih zemalja u okruženju i mnoge druge teme važne za rad zdravstvenih ustanova i daljnji napredak zdravstvenog sustava.Kongres će biti bodovan sukladno Pravilniku Hrvatske liječničke komore.

Kotizacija (uključuje kongresne materijale, 2 ručka i 1 cofee-break):Ustanove-članice: 1.750,00 kn (PDV uključen u cijenu)
Ostali sudionici: 2.180,00 kn (PDV uključen u cijenu)Uplata kotizacije na: Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, IBAN HR2523600001101235488, Zagrebačka banka d.d., poziv na broj HR00 1611-(OIB: ustanove ili osobni), uz naznaku “Kongres”.

Napomena: U skladu s Odlukom o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja od 31. kolovoza 2021. (NN 95/2021) Stožera civilne zaštite RH, na Kongresu će se primjenjivati propisane protuepidemijske mjere po kojima svi sudionici trebaju posjedovati i predočiti EU digitalne COVID potvrde (u papirnatom ili digitalnom obliku).

Također će dan prije početka Kongresa na lokaciji biti organizirana mogućnost besplatnog testiranja brzim antigenskim testom.Više info na:

 https://upuz.hr/…/400-najava-124-kongres-poslodavaca-u…

Podijelite sadržaj