Milinović optužuje da Šulentić i Petry zapošljavaju one kojima se vraća Dug jer su ga srušili !

Novi tjednik NACIONAL bavi se temom zapošljavanja u novom Call centru koga u Lovincu otvara Hrvatska elektroprivreda ODS na čijem je čelu u Zagrebu direktor Ličanin Nikola Šulentić.

Iako je Natječaj još u tijeku, gdje će se u konačnici otvoriti 20 radnih mjesta Nacionalovi izvori tvrde da će posao dobiti HDZ-ovi kadrovi za “dug”, kako piše Tjednik jer su pomogli prošlog proljeća srušiti dugogodišnjeg ličkog političkog gubernatora Darka Milinovića.

Prozivke Milinovića na društvenim mrežama tjednik navodi kao argumente za stranačko uhljebljivanje, pa mnogi sumnjaju da iza napada na direktora HEP-a Nikolu Šulentića stoji upravo Milinović koga je za dvadeset godina političke vladavine u javnosti vezalo da se bez njegova znanja nije mogla zaposliti čistačica, i na čiji je račun išle često javne optužbe poput one, budi u autobusu, pa ćeš dobiti posao !.

MILINOVIĆ ZAPOSLIO KĆER I NEĆAKINJU U HEP-u

Mnogi Milinovićevu dugogodišnju vladavinu Likom povezuju sa zapošljavanjima preko veze, točnije preko članske iskaznice. Milinović sada kada je srušen sa vlasti proziva druge da rade ono što je sam radio 20 godina. Kada već priča o zapošljavanju preko veze, Milinović je trebao otkriti kako je i po kojem ključu u HEP-u u Zagrebu prije nekoliko godina zaposlio svoju kćer Antoniju Milinović Abramović i nećakinju Ivonu Žarković, tvrdi nam izvor dodajući da je Milinović samo prije nego što će izgubiti izbore zaposlio na desetke ljudi u kojima je vlasnik i osnivač Ličko senjska županija, a u Gospiću još su svježa sjećanja kako je Milinović bez natječaja u Lika ceste zaposlio bivšeg župana Milana Kolića, i druge o kome je tjednik Nacional netom prije pisao u kriminalnim radnjama u Ličko senjskoj županiji u vrijeme kada je Milinović bio predsjednik Skupštine.

Osim napada na direktora ODS-a podrijetlom Lovinčana Nikolu Šulentića, na posljednjoj sjednici Skupštine ličko senjske županije gdje je Milinović oporbeni Vijećnik, poručio je županu Ernestu Petriju da će, kako je rekao USKOK zbog zapošljavanja ući u Elektro liku, gdje je tvrde mnogi za vrijeme političke vladavine Milinović godinama kadrovirao, pa mnogi postavljaju pitanje, tko je to do sada odlučivao tko će dobiti posao u HEP-u.

Milinović sam najbolje zna kako je svoju kćer i nećakinju zaposlio u HEP-u.

Milinović je postao poznat osim drugoga i kada se 2018.godine javno usprotivio izboru ravnatelja NP Plitvička jezera, jer se njega nije pitalo, i zbog čega je kasnije izbačen iz HDZ-a.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Kruščica u milijun boja

Za mnoge jesen je najljepše godišnje doba, jer priroda igra igru sa milijunima boja. I jezero Kruščica je u milijun boja, priroda uz vodu je

Podijelite sadržaj

Aeroklub Otočac – postani pilot!

Želite saznati kako postati pilot? Ako Vas zanima tema povijest zrakoplovstva i ako želite probati letjeti na simulatoru leta, posjetite 25.11.2023. godine prostorije Gackog pučkog

Podijelite sadržaj
Play Video