18.VESLAČKA REGATA na rijeci Lici

 26. lipnja (subota) 2021. , s početkom u 17:00 sati, održati će se tradicionalna 18. Veslačka regata na rijeci Lici u organizaciji Prvog ličkog veslačkog kluba Perušić, uz potporu Turističke zajednice Općine Perušić i Općine Perušić. Natjecatelji će moći odmjeriti svoje veslačko umijeće u kategorijama: kanu dvosjed i kanu četverosjed.  Biti će to ponovno jedna divna prilika za druženje i uživanje u prirodnim ljepotama rijeke Like!, najavljuju iz TZ općine Perušić.

Za ljubitelje planinarenja, istog dana organiziran je Ljetni pohod na Metlaču s polaskom u 09:00 sati ispred crkve Sv. Nikole u Kaluđerovcu.

Za sve sudionike regate i sudionike Pohoda na Metlaču osigurana je hrana i piće.

Pridružite se veslanju ili planinarenju, uživajte u ljetnim aktivnostima Općine Perušić. Ukoliko ipak niste veliki avanturist, jednostavno povedite obitelj i podržite natjecatelje.

Prijave za regatu putem telefona: 099/400-8778, predsjednik kluba Mile Jurišić

Manifestacija će se održati u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje i suzbijanje širenja bolesti COVID 19.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Radi li se radi u Švici

Trgovina u Švici dobila je novi krov. Lijepo vrijeme poslužilo je radnike i krov je kompletno uređen. Riješen je problem curenja vode i očuvana unutrašnjost

Podijelite sadržaj
Play Video