Postavke
kolačića

2. SENIA CUP – RUKOMETNI TURNIR ZA DJEVOJČICE

Ovom Vas prilikom želimo obavijestiti kako će se u subotu, 08.06.2024., u Senju održati 2. Senia Cup, rukometni turnir za djevojčice rođene 2010. i 2013. godine, tj. u dvije kategorije.

Na turniru će sudjelovati ukupno 5 klubova sa 8 ekipa u dvije kategorije. Osim domaćina, Ženskog rukometnog kluba Senia, nastupiti će još i Ženski rukometni kluba Prelog iz Preloga, Ženski rukometni klub Sloga iz Svete Nedelje, Ženski rukometni klub Mali Lošinj iz Malog Lošinja, te Ženski rukometni klub Krajina iz Cazina (BiH).

Iako je domaćin pokušao još prošle godine rukomet vratiti na teren Sportsko rekreacijskog centra Tenis, gdje se igrao sve dok nije izgrađena dvorana u Senju 1997. godine, loše vrijeme to nije dopustilo. Ove godine se nadamo kako će vrijeme biti lijepo, pa da se Tenisom opet zakotrlja rukometna lopta.

Raspored možete pronaći na idućem linku https://www.tournifyapp.com/live/seniacup2024/schedule, a možete i preuzeti aplikaciju Tournify na svoje mobitele i pronaći Senia Cup 2024, te na taj način pratiti rezultate.

Zbog velikom broja utakmica, te najavljenog toplog vremena, jednostavno nije moguće odigrati sve utakmice na Tenisu, pa će se tamo odigrati 6 utakmica jutarnjeg dijela od 09 do 12 sati, te sama završnica u večernjem terminu od 19.30 do 21.30 sati. U SD Robert Barbić – Beli će se odigrati dio utakmica, a program u dvorani je od 09 do 16 sati.

Glavni sponzori turnira su Grad Senj, Zajednica sportova LSŽ, te Norinco International.

Bili bi smo Vam izrazito zahvalni ako bi ste na bilo koji način promovirali naš turnir i obavijestili svoje pratitelje o održavanju istoga.

Hvala Vam i lijep pozdrav,

Uprava ŽRK Senia

Podijelite sadržaj
Play Video

Foto natječaj (Ne)Obična bukva!!!

Obilježavanje 7. godišnjice uvrštenja bukovih šuma na UNESCO-ov Popis svjetske baštine – Foto natječaj (Ne)Obična bukva!!! Bukove šume Nacionalnog Parka Sjeverni Velebit ove godine obilježavaju

Podijelite sadržaj
Play Video