Postavke
kolačića

24.Jesen u Lici oborit će sve rekorde

Sada je posve sigurno, samo loše vrijeme može napraviti probleme na danima Jeseni u Lici koji svoja vrata otvaraju 30. rujna.

Ličko senjska županija kao glavni organizator ulaže veliki trud da 24.Jesen u Lici bude koplje više nego prošla. Sudeći prema atmosferi, interesu izlagača i nikad bogatijem programu koji će se tri dana odvijati na dvije lokacije, onoj glavnoj na trgu Stjepana Radića i na Stočnoj placi u Smiljanskoj ulici nadolazeća lička jesen mogla bi oboriti sve rekorde, posebno po broju posjetitelja koji se u tri dana očekuje više od 20 tisuća.

Da će u Gospiću vladati gužve svjedoče podaci da već sada manjka smještajnih kapaciteta u gradu što postaje problem, jer za Jesen u Lici traži se postelja više, što samo govori da bi 24. manifestacija ličke tradicije, bogatstva i kulture mogla dobiti lentu najvećeg sajma u kontinentalnoj Hrvatskoj. To se gradi desetljećima i lenta dolazi u vremena kada Lika postaje turistički hit i regija bogom dana za aktivni odmor. Očekivano velika posjećenost biti će i rezultat što se Lika posljednje vrijeme potpuno otvorila, turistima, ulagačima.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskršnji doručak u Novalji!

Dobrodošli na naš tradicionalni 22. po redu Uskršnji doručak u Novalji! Bogata blagdanska trpeza i koncert grupe Cambi čekaju vas na sunčanom Trgu Bazilike! Ponedjeljak,

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video