32 Stipendije Grada Gospića

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević danas je u Gradskoj vijećnici Grada Gospića na temelju kriterija za dodjelu stipendija (opći uspjeh, sudjelovanje na natjecanjima, osvojene nagrade, postignuti rezultati, objavljeni radovi, deficitarna zanimanja, socijalni i zdravstveni status, ekonomski status i sudjelovanje roditelja u Domovinskom ratu) te utvrđene liste potpisao ukupno 32 Ugovora o stipendiranju sa 12 učenika i 20 studenata s područja Grada Gospića za školsku/akademsku godinu 2020./2021. Stipendije za učenike srednjih škola iznose 400,00 kn, a za studente 600,00 kn.

Ovo je već četvrta godina za redom da Grad Gospić stipendira učenike i studente sa svog područja. Gradonačelnik Karlo Starčević i zamjenica gradonačelnika Kristina Prša ovom prigodom zahvalili su učenicima i studentima na dolasku, te im poželjeli puno uspjeha i ostvarenih rezultata u daljnjem obrazovanju, ali i u privatnom životu, sa željom da se po završetku studija vrate u svoj grad.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

OTOČKE BADMINTAŠICE ŽUPANIJSKE PRVAKINJE

U petak se naša školska sportska dvorana pokazala sretnim terenom za naše badmintašice, Alani Draženović, Mariju Orešković, Magdalenu Šepac i Melani Pielić, koje su izborile nastup na državnoj

Podijelite sadržaj
Play Video