Postavke
kolačića

50% popusta za Međunarodni dan obitelji u Nacionalnom parku Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera od 2021. godine ponosni je partner projekta e-Dječja kartica “Mudrica”. U 2024. godini, za sve korisnike kartice, pripremili smo popust od 35% na redovne cijene ulaznica na dan kupnje/posjete. Povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji omogućili smo dodatan popust na ulaznice u Nacionalni park Plitvička jezera od 15. svibnja do 19. svibnja.

Međunarodni dan obitelji, koji se obilježava 15. svibnja, ističe važnost obitelji u društvu i njezinu ulogu u oblikovanju budućnosti. Cilj je podizanje svijesti o obitelji, poticanje djelovanja za dobrobit obitelji te promicanje obiteljskih vrijednosti i solidarnosti za bolji život svih obitelji.

Kao partner projekta e-Dječja kartica “Mudrica”, Nacionalni park Plitvička jezera prepoznaje važnost obitelji u društvu.

Više na: https://np-plitvicka-jezera.hr/mudrica-50-popusta-za…/

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj

Program Zelenog sajma u Perušiću!

Donosimo detaljan program ovogodišnjeg Zelenog sajma!U tijeku su prijave ekipa za sudjelovanje u kuhanju lovačkog kotlića, stoga požurite. Zovite na 098/1931143. Najbolje ekipe očekuju bogate

Podijelite sadržaj
Play Video