Postavke
kolačića

Agencija za znanost i visoko obrazovanje taji je li diploma bivšeg gradonačelnika Novalje iz Republike Srpske nostrificirana u Hrvatskoj !

Agencija za znanost i visoke obrazovanje taji je li nostrificirana diploma bivšeg gradonačelnika Novalje Ante Dabo koju je 2021.godini uspio dobiti u Banjaluci u sjedištu Republike Srpske. Dabo je na Sudu u Gospiću utvrdio da je uspio svoju akademsku titulu završenu sa nizom sumnji u samozvanoj Republici unutar Bosne i Hercegovine nostrificirati u Hrvatskoj.

U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR), Agencija za znanost i visoko obrazovanje nije u mogućnosti davati osobne podatke o podnositeljima zahtjeva za priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija, odnosno Agencija se obvezala na primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja, ističu u Agenciji. Dabo je ljetos lagao Sud u Gospiću da je diplomu iz Republike Srpske dobio na latinici, već je dobio na ćirilici. Postoje opravdanje sumnje da se Dabo kao gradonačelnik Novalje lažno predstavljao i da veliki broj službene dokumentacije na koju se potpisivao bude nevažeće.

www.slobodnalika.com, sve pokriva, sve otkriva

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video