Analiza izbornih rezultata za župana u Otočcu u dva kruga otkrivaju sve muljaže Branislava Šutića koji je režirao veličanstvenu pobjedu političkog “grobara” Otočca Darka Milinovića

Branislav Šutić sudjelovao je u dva kruga lokalnih izbora u Otočcu u “veličanstvenoj” pobjedi sada već bivšeg župana Darka Milinovića, otočkog političkog “grobara”.

“Kosinjskog mačka sa sto života” potpuno su razotkrili službeni rezultati DIP-a.

Naime, u prvom krugu na iznenađenje mnogih Milinović je sa epitetom političkog “grobara” Otočca dobio najaviše glasova 1 856, Ernest Petry 1 201, a Danijel Tušak 1 072.

U drugom krugu zbroj glasova Petrija i Tušaka po modelu Gospića je 2 273, naspram 1856 Milinovićevih iz prvog kruga, no događa se u drugom krugu otočko političko čudovište, Milinovića sa 1856 glasova skače u drugom izbornom krugu na rekordnih 2 797 glasova dok novi župan dobiva samo 1 875 glasova, ili 19 glasova više od Milinovića u prvom krugu.

NA DIJELU IZDAJA !

Da se u Otočcu dogodila izdaja novog župana u režiji Branislava Šutića svjedoče ukupni rezultati drugog kruga gdje je osim Otočca gdje je Milinović potukao do nogu Petrija, Milinović još samo u Donjem Lapcu Petrija potukao do nogu.

Cijela je županije Petrija je prepoznala kao pobjednika, jedino je Otočac vidio “grobara” Milinovića kao pobjednika.

Na nivou županije Petri je za gotovo 2 tisuće glasova pobijedio Milinovića. Analizirali smo i dva kruga za župana u selu medvjeda Kuterevu odakle je novi gradonačelnik Otočca Goran Bukovac. U prvom krugu Milinović je dobio 122 glasa, Ernest Petri 50 glasova, Danijel Tušak 38, dok u drugom krugu Milinović dobiva 164, a Petri novi župan samo 101 glas. Zanimljivo da je u medvjeđem selu novi gradonačelnik Otočca u drugom krugu pomeo Milinovićeva starog dečka Stjepana Kostelca 178 :93, što samo govori o prljavoj političkoj utakmici u Otočcu, gradu koji se definitivno riješio političkih meštara, i u gradu u kome danas svatko zna tko je novi župan Ličko senjske županije.

Podijelite sadržaj