Postavke
kolačića

Andrej Plenković bit će premijer i u 3.mandatu, a Vlada će ponovno biti HDZ-ova!

Branko Bačić: Pravo je oporbe da vodi kampanju kako želi, a ona se očito odlučila za agresiju, laži i uvrede. Njen problem. Mi smo okrenuti sebi, vlastitim programima i razvojno-socijalnim projektima, dosadašnjim i budućim postignućima na dobrobit Hrvatske.

Državu smo učinili uređenijom, a društvo boljim nego prije našeg dolaska u Banske Dvore. Naslijedili smo kreditni rejting u tzv. smeću, a danas je najviši ikada, na investicijskoj razini. Zatekli smo ekonomski opustošenu zemlju, a danas je rast BDP-a među najvišima u Europi. Rekordnu smo podigli i prosječnu i medijalnu i minimalnu plaću i broj zaposlenih.

U tijeku je i povijesna obnova Zagreb i Sisačko-moslavačka županija, i to u većem dijelu s EU sredstvima za koja se izborila Vlada RH, a ne netko drugi.

Doista smo iskazali snagu, odlučnost, odvažnost i znanje, ojačali hrvatsko gospodarstvo provodeći program SIGURNA HRVATSKA. Idućeg tjedna donijet ćemo novi paket za zaštitu životnog standarda, a potom u rujnu, u novom mandatu, još jedan.

Idemo po 3. mandat!

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video