Postavke
kolačića

Andrej Plenković: Ravnomjerni regionalni razvoj jedna je od okosnica naših politika!

Ravnomjerni regionalni razvoj jedna je od okosnica naših politika. Osigurali smo velikih 25 mlrd € europskih sredstava za brži i učinkovitiji razvoj svih krajeva Hrvatske, cjelovitu i konstrukcijsku obnovu od potresa te brži oporavak i otpornost hrvatskog gospodarstva od kriza.

Prognoze rasta hrvatskog BDP-a od strane brojnih institucija, povijesni rast plaća, znatno ojačan kreditni rejting, značajan rast zaposlenosti i najmanja nezaposlenost ikad otvaraju put našem cilju o dostizanju do 82% prosjeka razvijenosti EU do kraja 3. mandata!

Kod donošenja novog europskog proračuna zalagat ćemo se za hrvatske nacionalne prioritete. Inzistirat ćemo na adekvatnoj razini sredstava za kohezijsku i poljoprivrednu politiku kako bi Hrvatska još brže hvatala korak s najrazvijenijim državama članicama, a pritom voditi računa o razvojnim prioritetima svakog dijela Hrvatske. To ćemo i ostvariti uz dokazane kandidate s liste broj 5, uz vašu potporu na europskim izborima 9. lipnja!

Izvor: HDZ

Podijelite sadržaj
Play Video

4. Večer folklora u Širokoj Kuli

Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo “Široka Kula” organizira 4. večer folklora u Širokoj Kuli koja će se održati u dvorištu Područne škole u subotu 13. srpnja s

Podijelite sadržaj
Play Video