Austrijski veleposlanik posjetio Ličko senjsku županiju, otvoreni putevi za austrijske investicije

Ličko-senjski župan Ernest Petry ugostio je veleposlanika Republike Austrije u Republici Hrvatskoj, Nj. E. Josefa Markusa Wuketich. Sastanak, na kojem je sudjelovao i gradonačelnik Gospića Karlo Starčević bio je usmjeren na potencijalne investicije austrijskih investitora na području Ličko-senjske županije.

Tijekom sastanka, razgovaralo se o mogućnostima za ulaganje na području županije. “Usuglašeno je da će se u skorijem vremenu održati nastavak razgovora, na kojem će biti prisutni i pojedini austrijski investitori”, izjavio je župan Petry.

Sastanak je pružio priliku za prezentaciju investicijskog potencijala Ličko-senjske županije, a obje strane izrazile su optimizam u pogledu buduće suradnje.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Brinje se sjeća najmilijih

Povodom blagdana Svih svetih, predstavnici Općine Brinje predvođeni općinskim načelnikom Zlatkom Fumićem polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odali su počast kod Centralnog križa u Brinju

Podijelite sadržaj

Blagdan Svih svetih

Papa Benedikt XVI. rekao je: ” Da bismo mogli biti sveti, nije potrebno činiti izvanredne pothvate i djela, nit posjedovati posebne karizme, jednostavno služiti Kristu,

Podijelite sadržaj
Play Video