Postavke
kolačića

Biskupu Križiću licitarsko srce u Korenici

Gospićko-senjski biskup mons. Zdenko Križić nastavlja kanonsku vizitaciju i pastirski pohod. Obišao je župu Sv. Jurja mučenika u Korenici i Rođenja BDM u Buniću kojima pastoralno upravlja mons. Mile Čančar. Biskup Križić pohodio je ostatke župne crkve u Buniću i župnu crkvu u Korenici. Nakon što je pregledao i potpisao župne knjige pohodio je OŠ Dr. Franjo Tuđman gdje se susreo s učenicima i djelatnicima škole. Nakon posjete osnovnoj školi biskup Križić susreo se s načelnikom Općine Plitvička Jezera Antom Kovačem te je nakon posjete načelniku pohodio Srednju školu Plitvička Jezera u Korenici gdje se susreo s ravnateljicom škole.

U znak pažnje učenici slastičarskog smjera biskupu su poklonili svoj rad licitarsko srce s grbom biskupa Križića. Uslijedio je posjet odjelu Dječjeg vrtića “Slapić” koji djeluje u prostorijama župnog pastoralnog centra. U poslijepodnevnim satima biskup je pohodio gradsko groblje i kapelu Uzašašća Isusova, bogoslužni prostor sv. Antuna u Bjelopolju gdje se susreo s mjesnim vjernicima. Pastirski pohod i kanonska vizitacija završili su susretom biskupa i članova Župnog-pastoralnog vijeća te svečanim misnim slavljem.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Plenković u petak dolazi u Gospić

HDZ Ličko senjske županije u petak će u 17 sati u Gospiću u objedinjenoj svečanosti obilježiti 34.godine postojanja. Ličko senjska županija 34.godine je najveći hrvatski

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video