BLAGDANSKI OPTIMIZAM Grad Gospić počeo sa isplatom božićnica siromašnima

Grad Gospić je i ove godine povodom Božića i božićnih blagdana osigurao božićnice za svoje socijalno ugrožene građane. To je još jedan pokazatelj da Grad Gospić prema svojim  mogućnostima itekako vodi brigu o svojim građanima, priopćeno je iz grada Gospića.

Božićnice u iznosu od 300,00 kn se isplaćuju u dvorištu zgrade Gradske uprave na adresi Budačka 55,  pa građani ne moraju imati covid potvrde.

Isplata božićnica započela je danas i traje do petka 3. prosinca 2021. godine  u vremenu od  09:00 -13:00 sati.

Također, svim nepokretnim i nemoćnim osobama koje zadovoljavaju uvjete, božićnica će biti dostavljena u njihove domove temeljem prijave Gradu Gospiću na broj telefona 053/572-082 ili osobno,  što je također primjer brige Grada Gospića za najosjetljivije i najugroženije sugrađane – stare i nemoćne, što će svakako i ubuduće činiti.

Uvjete za dodjelu božićnice možete pročitati na službenoj stranici Grada Gospića www.gospic.hr.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Popularni Vigor u petak u Karlobagu

Povodom 30.godina općine Karlobag 03.prosinca koncert će u Karlobagu održati jedan od najpopularnijih glazbenih sastava grupa Vigor. Općina Karlobag tako sve želi počastiti koncertom. Podijelite

Podijelite sadržaj

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj
Play Video