Postavke
kolačića

¸VRH Blaženka će tužiti Slobodnu liku

Darko Milinović, poslijeratni politički profiter početkom 2008.godine kao Ministar u Vladi RH u svoju Imovinsku karticu prijavio je uz drugo i Dionice Lavčević koje je tada posjedovala njegova supruga Blaženka Milinović u visini od tadašnji 750 tisuća kuna, ili danas gotovo 100 tisuća eura. Supruga najvećeg poslijeratnog profitera najavila je tužbu zbog Časti i ugleda.

Milinović je tada prijavio da supruga kao Činovnica u Hrvatskim šumama u Gospiću ima plaću 4500 kuna ili danas nešto manje od 600 eura.

Milinovićeva supruga dionice tvrtke Lavčević kupila u vrijeme vladavine danas osuđenog najvećeg političkog kriminalca Ive Sanadera, kada je Milinović bio ministar zdravlja u Vladi, i neto prije potpredsjednik Sabora.

Poslijeratni politički profiter koji je svojevremeno uzimao novac i iz Crnog fonda HDZ-a, svoje bivše stranke iz koje izbačen, u javnosti je o podrijetlu svoje milijunski stečene imovine u vrijeme bavljenja visokom politikom puno objašnjavao, no nikada nije kako je Supruga kao činovnica uspjela doći do vrijednih dionica splitske tvrtke.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uspjesi su mnogobrojni i veliki!

Dosadašnja postignuća naše Vlade jamstvo su da ćemo ispuniti najave iz Izbornog programa ZaSveIzazove! Andrej Plenković: Uspjesi su veliki, mnogobrojni, opipljivi. I nije riječ samo

Podijelite sadržaj

Uskrsni odmor na Plitvičkim jezerima

Za sve vas koji volite provesti praznike u prirodi, Uskrs je savršena prilika za iskoristiti ugodno vrijeme i posjetiti jedan od najljepših europskih parkova na

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video