Postavke
kolačića

“Bolja pravila za bolji život”

Ulaskom u OECD, koji okuplja najrazvijenije i najuređenije zemlje svijeta, zaokružit ćemo međunarodni položaj 🇭🇷 & dugoročno osnažiti nacionalnu ekonomiju!

Premijer Andrej Plenković na sjednici Gospodarsko-socijalnog vijeća: Zahvaljujući snažnim zaštitnim mjerama #VladaRH, u globalnoj smo krizi ne samo očuvali socijalnu koheziju i gospodarski rast, nego i nastavili povećavati plaće i zaposlenost. I iskreni dijalog sa socijalnim partnerima kroz #GSV igra važnu ulogu u našem pristupanju Organizaciji za ekonomsku suradnju i razvoj. Njen glavni tajnik Mathias Cormann 2x je 2023. posjetio 🇭🇷, a ove smo se godine već susreli u #Davos.

Snažne su to poruke podrške! Nakon lanjskog ulaska u #Schengen, #Eurozone i #ESM, vjerujem da ćemo početkom 2026. ući u #OECD! Kontinuirano napredujemo u ispunjavanju zahtjevnih kriterija – nadomak smo članstva u posljednjoj međunarodnoj organizaciji kojoj 🇭🇷 može još pristupiti.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uspjesi su mnogobrojni i veliki!

Dosadašnja postignuća naše Vlade jamstvo su da ćemo ispuniti najave iz Izbornog programa ZaSveIzazove! Andrej Plenković: Uspjesi su veliki, mnogobrojni, opipljivi. I nije riječ samo

Podijelite sadržaj

Uskrsni odmor na Plitvičkim jezerima

Za sve vas koji volite provesti praznike u prirodi, Uskrs je savršena prilika za iskoristiti ugodno vrijeme i posjetiti jedan od najljepših europskih parkova na

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video