Božićna priredba u Švici

Svake se godine u PŠ Švica održava božićna priredba na kojoj sa svojim zanimljivim točkama nastupaju učenici te bez nje ovo blagdansko vrijeme ne bi bilo isto. Učenici su pjevali pjesme: Zvončići, Radujte se narodi, Božić dolazi. Učenici četvrtog i sedmog razreda glumili su u igrokazu Božićni darovi.

Učenici prvog i trećeg razreda recitirali su pjesmu Božić u duši. Učenica sedmog razreda Tea Višekruna recitirala je pjesmu Pahuljica. Učenici sedmog i osmog razreda glumili su u igrokazu Badnjak kod Kovačevića. Pod vodstvom učiteljice Suzane Bižanović učenici sedmog i osmog razreda imali su plesnu točku – Raduj se cijeli svijete.

Hvala učiteljicama Suzani Bižanović, Andrei Majnarić, Vesni Jergović, Leonardi Bešanić, Mariji Rončević i svim učenicima od 1. do 8. razreda koji su se pobrinuli da se ove, kao i svake godine odlično zabavimo!

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Gospić još čeka povjerenika

Gospić i dalje čeka Vladina povjerenika, koji će stajati na čelu glavnog ličkog grada do izvanrednih izbora za gradonačelnika. Povjerenika imenuje Ministarstvo uprave, a u

Podijelite sadržaj
Play Video