Postavke
kolačića

Božji blagoslov zaposlenika i prostorija Ličko-senjske županije

U duhu kršćanske tradicije danas je u dvorani za sastanke Ličko-senjske županije gospićki župnik o. Anto Knežević uz prisustvo župana Ernesta Petryja, zamjenice župana Jasne Brkljačić Orešković te zaposlenika Županije udijelio Božji blagoslov zaposlenicima, kojom prigodom je ujedno blagoslovio i prostorije Županije.

U kratkom obraćanju župan Petry zahvalio se župniku Kneževiću te cjelokupnom svećenstvu Gospićko-senjske biskupije na svim aktivnostima koje crkva provodi, poželjevši da i u budućnosti suradnja biskupije, župe i Županije bude dobra i uspješna kao što je bila i do sada.

Na kraju obraćanja, svim djelatnicima poželio je uspješnu poslovnu godinu, prožetu mirom, ljubavi i dobrotom.

O 12. susretu hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 4. svibnja ove godine u Gospiću govorio je o. Anto Knežević koji ističe kako se na istom očekuje oko 10.000 mladih vjernika, kako iz raznih dijelova Hrvatske, tako i iz mnogih drugih država, izražavajući čvrsto uvjerenje i nadu da će ovaj značajan događaj za grad Gospić i županiju biti organizacijski dobro pripremljen u cilju da svi najavljeni sadržaji budu što uspješnije realizirani.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video