Postavke
kolačića

“Brinjsko ljeto 2024”

Pridružite nam se ovoga ljeta na raznim događanjima tijekom srpnja, kolovoza i rujna u Brinju!

Turistička zajednica Brinje po prvi puta je izradila QR kod na plakatima za program manifestacija – Brinjsko ljeto, koji vodi posjetitelje iz drugih zemalja na ovogodišnji program na engleskom jeziku.

Pritom, na plakatu koji je engleskom jeziku, posjetitelje čeka drugi QR kod, koji ih vodi na službenu brošuru o Brinju – zanimljivosti, znamenitostima, smještaju i gdje mogu sjesti i uživati u ličkim delicijama – odnosno restoranima.

Program “Brinjsko ljeto 2024.” podržan je i sufinanciran sredstavima kroz Javni poziv za projekte Hrvatske turističke zajednice (HTZ-a) kroz program za turističko nedovoljno razvijena područja i kontinent 2024. godine” uz financijsku podršku Općine Brinje i partnera programa – IM commerce, Udruga Notalika, Mario commerce, Dječja udruga Čarolija.

Izvor: Turistička zajednica Brinje, 2024.

Podijelite sadržaj
Play Video

Susret partnerskih škola u Senju

Održan je 1. susret tri partnerske škole koje sudjeluju u eksperimentalnom projektu Cjelodnevne škole(CDŠ), OŠ S. S. Kranjčevića Senj, OŠ Podolice iz Koprivnice i OŠ

Podijelite sadržaj

Kiša dobro došla !

Nakon paklenih vrućina u Liku je došla kiša i donijela osvježenje. Dok je zaustavila spremanje sijena i trave na ličkim poljima kiša je u pravo

Podijelite sadržaj
Play Video