Postavke
kolačića

Brojna događanja na području grada Otočca

Ovog vikenda točnije 17. i 18. lipnja održava se 22. tradicionalna Smotra folklora u organizaciji Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac. Ova manifestacija svake godine okuplja mnoga domicilna i gostujuća folklorna društva te ljubitelje folklora, tradicije i plesa koji tijekom dvodnevnog programa mogu uživati u zanimljivom programu.

Planiran je sljedeći program:

17. 6. (petak) – 20:00 sati (velika dvorana GPOU-a)

– revija narodnih nošnji te nastup gostujućeg KUD-a „Tomislav“ iz Županje

18. 6. (subota)

–  17:00 sati (ulicama grada Otočca) – mimohod sudionika smotre

–  18:00 sati (Trg Dražena Bobinca) – nastup folklornih skupina

–  21:00 sat (Trg Dražena Bobinca)  – koncert TS Cure iz centra.

Kako bi se događanja oko Smotre folklora proširile ove godine Gacko pučko otvoreno učilište organizira u srijedu, 15. lipnja Etno – gastro reviju u gradskom parku na kojoj će biti predstavljene kreacije lokalne modne dizajnerice Slavice Čorak te će svi posjetitelji moći uživati u gastro ponudi na moderan način. Osim toga od 20:30 sati također u gradskom parku bit će besplatan koncert grupe Meritas i Jelene Radan.

No ni to nije sve, istog dana u srijedu 15. lipnja od 18:00 sati u Hrvatskom centru za ribe i rakove krških voda(Ličko Lešće 198B) održat će se 1. Etno festival naziva „Kostelka@no“ u organizaciji KUU Gacka Ličko Lešće i Hrvatskog centra za autohtone vrste riba i rakova krških voda. Na manifestaciji će se posjetitelji moći natjecati u tradicijskim igrama te uživati u raznovrsnoj gastro ponudi uz zabavni program sastava Narodni dar, Biseri Gacke te KUU Gacka.

Rezervirajte datume na vrijeme, posjetite sve manifestacije i opustite se na eto danima uz gastronomske delicije, folklorna društva, modne revije, igre i koncerte, a usput posjetite i ostale ljepote Grada Otočca i regije Gacka, ističu u TZ Otočac.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video