Postavke
kolačića

Budačka ulica u novom ruhu: Gospićani hvale radove i djelatnike Lika cesta

Gospićani i svi koji često putuju kroz ličku metropolu napokon mogu odahnuti zahvaljujući izvanrednom radu tvrtke Lika ceste i njenih vrijednih djelatnika. Jedna od glavnih prometnica grada, Budačka ulica, koja služi kao glavni ulaz u Gospić za sve koji dolaze iz smjera Otočca, Perušića, Korenice i s autoceste, doživjela je potpunu transformaciju.

Osim što je ovaj dio projekta uspješno dovršen, radovi se nastavljaju dalje kako bi se unaprijedila cijela infrastruktura grada.

Radovi u Budačkoj započeli su jučer u rano jutro, a danas u poslijepodnevnim satima, nakon što su uklonjeni svi znakovi, stanovnici i svi koji prolaze kroz Gospić mogu nesmetano koristiti novopostavljeni asfalt. Ovaj dio radova odnosio se na dio ulice od križanja kod Gimnazije do križanja s ulicom dr. Franje Tuđmana, čime je značajno poboljšana infrastruktura i sigurnost za sve građane.

Tijekom cijelog dana, promet je bio inteligentno preusmjeren, čime je omogućeno da se radovi odvijaju brzo i efikasno, a novi asfalt imao dovoljno vremena da se ustali prije ponovnog puštanja u promet.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video