Postavke
kolačića

Čarobni Advent u Otočcu

Foto: Promo

Advent je za mnoge najljepše doba godina.  Otočac priprema bogat adventski program i neke od čarobnih trenutaka, u bajkovitoj, obiteljskoj atmosferi. Između raskošno ukrašenih ulica i trga, u samom srcu grada smjestit će se klizalište. Advent započinje 2. prosinca uz koncert Klape Iskon,  dok će Otočane i goste u Novu godinu uvesti band Spice Grills.

 Turistička zajednica Grada Otočca i Grad Otočac pripremili su zanimljiv adventski sadržaj. Bogat i raznovrsni program, ove će godine u Otočcu biti posebno zanimljiv ljubiteljima tehnologije, jer ih u adventskim danima očekuje i 3D Božićna potraga za Djeda Mrazom.

Pred kraj prosinca u atraktivno osvijetljenom gradskom parku smjestit će se Božićni mini showroom, u kojem će se moći isprobati uređaji Meta Quest 3 i Met Quest Pro i tako ušetati u virtualnu stvarnost, koja postaje dijelom naše svakodnevice.  

Baka Mraz i Djed Božićnjak pobrinut će se za veselu atmosferu za vaše najmlađe. Tamburaški orkestar Gackog pučkog otvorenog učilišta i Puhački orkestar DVD-a Otočac uveličat će svojom glazbom najraskošniji advent ikada. Koje će se ekipe natjecati u izradi “Zlatnih ušćipaka” još nam nije poznato, ali su zato lički uštipci najfiniji i daleko najpoznatiji. Toplo se obucite i prošećite magičnim gradom Otočcem.

Bajkovita idila  adventa blistat će sve do 7. siječnja 2024., a detaljni raspored događanja potražite na dnu članka.

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video